tandlæge

Bevar et smukt smil med hjælp fra din lokale tandlæge

Bevar et smukt smil med hjælp fra din lokale tandlæge

Er det længe siden, at du har været forbi tandlægen? Så bør du booke tid til et kontrol besøg – for din sundheds skyld.

Jeg lider af tandlæge skræk – hvad skal jeg gøre?

Hvis du har angst for at gå til tandlægen, bør du opsøge en behandler, som har erfaring med at behandle patienter med tandlæge skræk. De fleste moderne tandlæge klinikker er vant til at håndtere denne fobi – og når du finder en lokal tandlæge, som er dygtig inden for denne disciplin, er det bare med at holde fast på vedkommende!

Find din lokale tandlæge i Favrskov

Hvis du bor i Favrskov eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller som din faste tandlæge klinik. Hos Tandlæge Inge Møller får du fordelen af at kunne modtage din tandlæge behandling i omgivelser, som er hyggelige og trygge samtidig med at de indeholder det mest moderne udstyr til undersøgelse, diagnosticering, behandling og pleje af tænderne.

Lider du af tandlæge skræk, er Tandlæge Inge Møller den rette klinik for dig. Tandlæge Inge Møller er nemlig en meget lille klinik med en fast sammentømret stab bestående af tandlæge, tandplejer og klinik assistent. Dette betyder, at du får den samme behandler fra gang til gang.

Din behandler vil hurtigt lære dig og dine grænser at kende, således at du trygt kan sætte dig i stolen hos Tandlæge Inge Møller i sikker forvisning om at du selv styrer tempoet fra start til slut. Hvis du på forhånd orienterer Tandlæge Inge Møller om din tandlæge skræk, vil tandlægen sætte ekstra tid af til din behandling, og gøre sig ekstra umage for at sikre, at du har en så god og behagelig oplevelse som overhovedet muligt.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak med Tandlæge Inge Møller forud for din første egentlige konsultation, kan du altid kontakte tandlægen via hjemmesiden tandlægeingemøller.dk