kostvejleder

Bedre ernæring til daglig med hjælp fra en kostvejleder

Bedre ernæring til daglig med hjælp fra en kostvejleder

Går du og drømmer om at få mere energi i hverdagen, en bedre balance i din krop, en pænere hud og måske endda lidt færre kilo på sidebenene? Så bør du først og fremmest kigge på din kost. Skønhed og sundhed kommer nemlig i høj grad indefra. Og indtager du ikke sund og varieret kost i hverdagen, kan du bruge nok så mange penge på dyre kost tilskud og avancerede cremer – det vil ikke nytte, så længe du ikke får de rette nærings stoffer gennem din daglige kost.

Hvem kan hjælpe mig med at spise bedre?

Det kan godt være svært at sortere skidt fra kanel, når det handler om kostråd. Hvis du udelukkende baserer din viden på det, der bliver formidlet gennem medierne, kommer du hurtigt på Herrens mark. Eksperter og specialister har meget svært ved at blive enige om hvad der er sundt og hvad der ikke er.

Det ene øjeblik er fedt en livsnødvendighed, og kulhydrater er ude i kulden – det næste øjeblik er kulhydrater den eneste rette kilde til energi, og man skal holde igen med fedtet. Derfor tilrådes det, at du – såfremt du ønsker en holdbar livsstils ændring – opsøge en kostvejleder. En dygtig og erfaren kostvejleder vil kunne hjælpe dig med at lægge en plan for din kost omlægning, således at du opnår de mål, du har sat dig.

Hvor finder jeg en dygtig kostvejleder?

Hvis du ønsker kompetent og kvalificeret kostvejledning, bør du opsøge en kostvejleder, som igennem mange år har vejledt klienter på individuel basis og med afsæt i en omfattende viden om kost og helbred. Du kan for eksempel med fordel tage kontakt til Frede Damgaard. Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig med kostvejledning og undervisning i sundhed og ernæring.

Du kan kontakte Frede Damgaard via hjemmesiden https://www.frededamgaard.dk/