Uden Kategori

Besøg din tandlæge i Gistrup, og undgå tandsygdomme

Besøg din tandlæge i Gistrup, og undgå tandsygdomme

Sørger du for at besøge din tandlæge mindst en gang om året? Det er de færreste danskere, der kan svare bekræftende på dette spørgsmål – desværre. For når det handler om vores generelle helbred og sundheds tilstand, er tænderne et utroligt vigtigt emne. Vi er afhængige af vore tænder i det daglige, selv om vi måske ikke ligefrem går rundt og tænker over dette. Sygdomme i mundhulen kan indikere alvorlige dårligdomme i resten af kroppen – og faktisk kan betændelses tilstande i tandkødet øge risikoen for udvikling af hjerte kar sygdomme.

Samtidig er det en kendsgerning, at dit blivende tandsæt – de tænder, som vokser ud når mælketænderne er væk – er det sidste tandsæt du får. Der vokser ikke nye ud, hvis dine tænder går til. Og derfor er det rigtig vigtigt, at du hele livet igennem passer godt på dine tænder.

Tandlæge besøg kan forebygge alvorlige tand sygdomme

Hvis du passer dine tandlæge besøg, og frekventerer din tandlæge en – helst to – gange på årlig basis, vil din tandlæge have mulighed for at opdage sygdomme i tide. Ved det rutinemæssige tand eftersyn kan tandlægen hurtigt spotte, om der skulle være parodontose i anmarch, eller måske forstadier til karies (også kendt som huller i tænderne).

Med et tandlæge besøg hvert halve år er der rig mulighed for at forebygge disse dårligdomme. Og med den tilhørende tandrensning kan du forlade klinikken med skinnende rene tænder og tandkød, hvilket i sig selv forhindrer dannelse af plak og dermed syre angreb fra bakterier, som danner grobund for karies og kan medføre tandkøds betændelse.

Tandlægerne i Klarup – din tandlæge i Gistrup

Er du på udkig efter en god tandlæge i Gistrup, kan du med fordel tjekke Tandlægerne i Klarup. Her får du en professionel og empatisk undersøgelse og behandling, baseret på de nyeste metoder og teknikker. Læs mere på tandlaegerne-klarup.dk