tandlæge

Bestil tid hos din lokale tandlæge på Amager

Bestil tid hos din lokale tandlæge på Amager

Har du en fast tandlæge – eller har du endnu ikke fået valgt en sådan endnu? Så bør du faktisk få det gjort.

Det er selvfølgelig ikke så nemt med tandlæge som det er med den alment praktiserende læge. Flytter du til en ny by vil en sådan nemlig blive tildelt dig automatisk gennem den offentlige sygesikring.

Men sådan forholder det sig ikke med tandlægen. Ham eller hende skal du selv ud og finde. Og her bør du se dig godt for.

Hvilken tandlægeklinik skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge en fast tandlæge er det en god idé at vælge en som har klinik tæt på din bopæl eller på din arbejdsplads. Så skal du ikke bruge så lang tid på at transportere dig til dine tandlæge aftaler.

På den måde bliver det nemmere for dig at overholde disse – og du vil ikke skulle tage hele eller halve dage fri fra arbejde for at kunne komme til tandlæge. Og du vil også hurtigere kunne få hjælp i tilfælde af akut opståede nødsituationer hvis din tandlæge har klinik inden for overskuelig afstand.

Der ud over bør du vælge en tandlæge med et vist omdømme. Og du bør altid prøve din tandlæge før du beslutter dig endeligt således at du ved at I har god kemi sammen.

Hvor finder jeg den nærmeste tandlæge på Amager?

Hvis du bor i den centrale del af Amager kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz som din faste tandlæge. Tandlæge Henrik Budtz har til huse på Amagerbrogade i umiddelbar nærhed af krydset med Englandsvej og Øresundsvej.

Du kan nemt komme til klinikken til fods, på cykel, i bil eller med bus eller Metro. Og Tandlæge Henrik Budtz tilbyder alle standard tandlæge behandlinger.

Du kan læse mere om Tandlæge Henrik Budtz på klinikkens hjemmesiden tandlaege-amager.dk.