Derfor går temaet om en slagter igen i så mange gyserfilm

Dette skal på ingen måde handle om at være veganer, men blot understrege, at tematikken omkring at være slagter har været funderet så længe i gyserfilmene.

Og faktisk er det jo lidt oplagt, når man ser på, hvad en slagter egentlig laver, om vi så skal helt retur til slagterierne, hvor dyrene bliver afliveret og grov-parkeret, indtil de kommer ud til slagterbutikkerne og blive finparteret og omdannet til alt fra medister, bøffer, koteletter med videre.

Allerede i den her beskrivelse lyder det jo virkelig som noget, som de færreste mennesker har lyst til at opleve, og det er da også med god grund.

For her er der ikke bare tale om, at man bliver slået ihjel, hvilket er skrækkeligt nok i sig selv, hvis det skulle overgå en person, men ligefrem at blive parteret, omdannet og måske endda solgt videre som menneskekød?

Ja, så er vi gået fra en mere familievenlig krimi til at omhandle en mere splatter-orienteret film.

Og siden slagterierne stadig jo nyder godt af deres gavnlige erhverv, så har den inspirationskilde for mange filminstruktører da også ligget lige for.

Det har måske ikke været i den lige så grove afdeling hver gang, og nogle gange har det været eksemplificeret mere subtilt end andre gange for at opbygge spænding, mens man andre gange ville gøre det blodige mere eksplicit, så man virkelig kunne mane skrækken i folk.

Så derfor har det altid lige være til at gribe fat i noget inspiration til ens skrækfilm, da de fleste byer havde både slagterier og slagtere, hvis ikke de ligefrem var koblet sammen, og måske kunne man endda også før i tiden komme helt tæt på og se, hvordan kødet blev lavet.

Skal du have fat i en moderne slagter, så er der kun ét rigtigt sted at handle, og det er hos http://www.gour-meat.dk/