Fiskerestaurant

En fiskerestaurant er måske ikke dit førstevalg - men bliver det!

En fiskerestaurant er måske ikke dit førstevalg - men bliver det!

editorial

Så er det på tide, at I skal ud at spise sammen, så hvor går turen hen denne gang?

Det kan være den lokale restaurant inde i byen, som man kender så godt, hvor man ved, hvad de byder på, og så har de så god service derinde.

Det er jo meget rart med det velkendte, for så ved man også, at man ikke skal bruge så lang tid på at kigge menukortet igennem, da man mere eller mindre kender det udenad – og det er også godt for pengepungen!

Er man så på ferie, så ser man efter noget, der minder om det, som man kender, og er man ligefrem i udlandet, så ser man efter noget, der ser dansk ud, eller hvor de som minimum serverer nogle retter, der minder en om Danmark.

Fiskerestaurant

Man er bange for at bestille noget, som man ikke kan lide, eller som man bliver syg af, så man holder sig til det sikre valg.

Skal man være eksperimenterende, så prøver man en kro af på de danske landeveje, og man bestiller noget, som man ellers ikke plejer, men det er stadig en klassisk ret.

Det viser sig at være en god fiskerestaurant

Hvis man så er i Jylland, så kunne man jo prøve en fiskerestaurant i Jylland af, specielt hvis det er en, der er kendt for deres gode fisk, eller hvis de ligger ud til vandet, så man ved, der er tale om friskfanget fisk.

Det lugter måske ikke så godt, når man er nede i fiskebutikken, men det her er noget helt andet.

Det er vist også lidt lang tid siden, man har været nede i en fiskeforretning, så man kan vist ikke helt huske, hvordan der egentlig lugter sådan et sted.

Desuden ved man også godt, at fisk er sundt for en, så selvom man ikke spiser det så tit, så skal man netop gøre det, når den gode mulighed byder sig.