øre næse halslæge

Er der ferielukket hos din øre- næse- halslæge?

Er der ferielukket hos din øre- næse- halslæge?

Så er den gal igen i din hals.

Du har svært ved at synke, det snurrer sig sammen dernede, og du kan ikke få fast føde ned, så du må nøjes med flydende kost.

Nogle gange brænder det, og andre gange gør det så ondt, at du har svært ved at sove, og det hjælper ikke på at tage nogle smertestillende.

Men det virker dog ikke alvorligt nok til, at du ringer til vagtlægen – selvom det kunne være en mulighed – for du vil derimod hellere have fat i din sædvanlige halsspecialist, der er den læge, som der har specialiseret sig i sygdomme og problemer i øre, næse og hals.

Her plejer du at komme, når der er problemer i disse områder, fordi du altid oplever god service, og hvor der bliver taget ordentlig tid til dig.

Men du besøger heller ikke stedet så tit – heldigvis – så du venter til dagen efter med at ringe derned.

Hold øje med ferieplanerne for din øre- næse- halslæge

Du har endda kodet nummeret ind, så du regner med at være en af de første, når du ringer ind dagen efter, lige når der er blevet åbnet for telefonerne.

Men der bliver du mødt af en besked om, at der er lukket for ferie.

Du kan jo ikke tvinge vedkommende til at komme tilbage fra ferie, så du må se at vælge en anden i den her presset situation, og nogle gange får man endda en anbefalet på vedkommendes hjemmeside, når vedkommende er væk, eller de nævner et alternativt forslag i telefonen.

Nu melder sygdom sig jo sjældent belejligt, så du kender måske ikke lige din læges ferieplaner og andet udad, men det er måske meget smart dagen før lige at tjekke op på dette, så man ikke ringer forgæves dagen efter.

For nu skal du nok hen til et sted, hvor de ikke kender dig lige så godt.