tandklinik

Få akut tandlæge hjælp på tandklinik i Silkeborg

Få akut tandlæge hjælp på tandklinik i Silkeborg

Det er vigtigt at have god kontakt til sin tandlæge, ikke blot i forbindelse med de årlige kontrol besøg, men også i tilfælde af nødsituationer.

Søg hurtig hjælp til akutte tand problemer

Hvis du oplever pludseligt opståede smerter i tænder eller tandkød er det meget vigtigt at du opsøger en akut tandlæge uanet hvad tid på døgnet det er, og uanset om det er hverdag, helligdag eller søgnedag.

Det samme gør sig gældende hvis du pludselig begynder at bløde voldsomt fra gummerne. Disse symptomer kan nemlig indikere meget alvorlige tilstande som kan have stor betydning for dit generelle helbred. For eksempel vil smerter og blødninger kunne stamme fra en tandbyld som er bristet. Og så er det i særdeles vigtigt at komme af sted til tandlægen i en vis fart.

Du bør også opsøge en akut tandlæge hvis du flækker en tand eller på anden måde kommer til skade med dine tænder, for eksempel i forbindelse med et traume. Det kan være farligt at gå rundt med en ødelagt tand i flere dage da der kan opstå infektioner som kan føre til alvorlige tilstande. Og derfor bør du tage kontakt til den nærmeste akut tandlæge hvis en eller flere af dine tænder er kommet til skade.

Hvor finder jeg en akut tandlæge i Silkeborg?

Hvis du befinder dig i Silkeborg eller nærmeste omegn kan du altid ringe til EBdent Tandlægeklinik ApS når du har brug for akut tandlæge hjælp.

EBdent Tandlægeklinik ApS har sin beliggenhed centralt på Tværgade i Silkeborg og vil altid kunne hjælpe dig til akut tandlæge behandling uanset om du skal have fjernet en tandbyld eller lappet en flækket tand. Og så kan du altid komme til en opfølgende behandling på klinikken den først kommende hverdag.

Du kan læse mere, og kontakte EBdent Tandlægeklinik ApS direkte via telefon på hjemmesiden ebdent.dk