alkoholbehandling

Få alkoholbehandling mens tid er

Få alkoholbehandling mens tid er

I dagens Danmark er alkohol et godkendt og særdeles udbredt rusmiddel. Selv om alkohol hører til de mest vanedannende og afhængigheds skabende stoffer der findes, sælges det alligevel i forskellige udformninger i nærmest samtlige dagligvare forretninger, supermarkeder og kiosker over hele landet.

Det er således meget nemt at skaffe alkohol – og ingen vil løfte et øjenbryn, hvis du køber ind i store mængder. Andre kunder i butikken vil blot antage, at du skal holde en fest. Vores hjemlige fest kultur inddrager nemlig øl, vin og spiritus i betragtelige mængder. Som vært forventes man at stille disse drikkevarer til rådighed – og som gæst forventes man at drikke dem. Det er altså ganske comme il faut i Danmark at indtage alkohol i rige mængder.

Tag hånd om dit alkohol misbrug før det er for sent

Under sådanne omstændigheder er det ekstra nemt at udvikle alkoholisme. Også uden at andre mennesker nødvendigvis opdager det. Et misbrug af alkohol kan stille og roligt vokse til uden at man når at opfatte det. Og når først misbruget er i gang, vil det blot vokse sig større indtil der ikke er nogen vej tilbage. Er du blevet opmærksom på, at dit daglige indtag af alkohol er gået hen og blevet en kende problematisk, bør du således handle med det samme.

Det kan gå hen og blive rigtig farligt for dig, hvis du ikke får rettet skuden op mens tid er. Når dit forbrug af alkohol har nået et punkt, hvor du ikke føler at du kan klare hverdagens pligter uden en lille opstrammer i løbet af dagen, er det på tide at begynde at tage det alvorligt inden du mister din dømmekraft og evne til selv erkendelse, og dermed ikke er i stand til at opsøge hjælp.

Du kan få hjælp og alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien – læs mere på behandlingscenter-stien.dk