kiropraktor

Få den bedste behandling hos din lokale kiropraktor

Få den bedste behandling hos din lokale kiropraktor

Kæmper du hver dag med hovedpine, forårsaget af spændinger i din nakke eller i dine skuldre? Oplever du tit, at dine led ”låser”, og at din bevægelighed dermed bliver nedsat? Så kunne du prøve at besøge en dygtig kiropraktor.

Hvad er en kiropraktor?

En kiropraktor er en såkaldt paramediciner – det vil sige en sundhedsprofessionel, som ikke har en decideret lægeuddannelse. Når man uddanner sig til kiropraktor, sker det gennem en femårig uddannelse på et anerkendt universitet. Mange kiropraktorer i Danmark er uddannet fra universiteter i udlandet, for eksempel i England eller i USA, hvor kiropraktik er en 100% officiel uddannelse inden for medicin og sundhedsvidenskab. Efter den femårige uddannelse er afsluttet, vil kiropraktoren skulle gennemføre et år i turnus på etablerede kiropraktor klinikker, før vedkommende selv får lov at praktisere på egen hånd.

Måden, hvorpå en kiropraktor arbejder, tager udgangspunkt i en helheds orienteret opfattelse af kroppen og af bevæge apparatet. Har du for eksempel problemer med din nakke, vil en kiropraktor, i stedet for blot at behandle symptomer med eksempelvis massage, undersøge, om problemerne kunne hidrøre fra fejlstillinger andre steder i kroppen. Det kan for eksempel være en skævhed i bækkenet, som er forårsaget af kompensering i hofteleddet på grund af en smertefuld ankelskade. Hele kroppen hænger sammen i én helhed, og derfor er det vigtigt at tage fat i årsagen til de problemer, som manifesterer sig.

Hvor finder jeg en dygtig kiropraktor i det centrale Jylland?

Er du bosat i området mellem Århus, Silkeborg og Randers, skal du ikke køre langt for at finde en dygtig og kompetent kiropraktor. Hos Kiropraktoren i Hammel finder du udelukkende veluddannede og erfarne kiropraktorer, som står klar til at hjælpe dig med alle de problemer, du måtte have med din ryg eller med dine led. Du kan læse mere om din Kiropraktor i Hammel på kiropraktoren-hammel.dk