tandlæge

Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

Hvis du er typen, som springer dine tandlægebesøg over, bør du straks holde op med dette. Regelmæssige tandeftersyn med tilhørende rensning er din bedste chance for at bevare dit tandsæt flot og funktionelt hele livet igennem. Og derfor bør du så hurtigt som muligt booke en tid hos din lokale tandlæge.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Favrskov?

Er du bosiddende i området omkring Favrskov, Thorsø, Hammel, Grønbæk, Vejerslev eller Kongensbro kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller som din faste tandlæge.

Tandlæge Inge Møller har igennem mange år hjulpet tandlæge patienter i Favrskov og omegn med at bevare bisserne sunde, stærke og smukke. Hos Tandlæge Inge Møller finder du udelukkende dygtige og erfarne personaler bestående af en tandlæge, en tandplejer og en klinik assistent som står klar til at give dig den bedste og mest omsorgsfulde tandlæge behandling.

Tandlæge Inge Møller tilbyder alle de gængse tandlæge behandlinger som for eksempel rensning og eftersyn af tænder og tandkød, udtrækning af tænder (for eksempel visdomstænder), tilpasning af kroner og broer, isættelse af implantater, forebyggende parodontose behandling og selvfølgelig fyldninger, rodbehandlinger og behandling af tandkøds betændelse.

Der ud over kan Tandlæge Inge Møller tilbyde diverse former for kosmetisk og æstetisk tandbehandling, for eksempel tandretning og blegning af tænder på forsvarlig vis. Og lider du af tænderskæring kan du hos Tandlæge Inge Møller få fremstillet en særlig tandskinne som kan afhjælpe dette problem.

Når du booker en tid til tandlæge behandling hos Tandlæge Inge Møller kan du altid anføre eventuel tandlægeskræk som note. Så vil tandlægen sørge for at der afsættes ekstra tid til din behandling således at du selv kan styre slagets gang og få de pauser du behøver.

Du kan læse mere om Tandlæge Inge Møller, og booke din første tid til tand eftersyn og rensning, på tandlægeingemøller.dk.