psykolog

Få den bedste hjælp hos din lokale psykolog

Få den bedste hjælp hos din lokale psykolog

Slås du med lavt selvværd, en angst lidelse eller måske spørgsmålet omkring meningen med dit liv? Så kan du med fordel opsøge en psykolog. En psykolog er nemlig andet og mere end en akademiker med autorisation til at praktisere. Du vil kunne få hjælp til alt hvad der handler om mentale, psykiske eller eksistentielle problemstillinger hos en psykolog – og det helt uden fordømmelse eller bagatellisering.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig med mine problemer?

En psykolog kan fungere på mange måder afhængig af hvad du har brug for. Lider du eksempelvis af stress, angst eller depression kan din psykolog hjælpe dig med at genfinde balancen i dit liv.

En psykolog har adgang til en række terapeutiske redskaber som kan anvendes i denne forbindelse, og som kan give ham eller hende mulighed for at fungere som en slags støtte person gennem hele forløbet. Her vil du opleve at få hjælp til at finde de ressourcer som skal til for at bringe dig selv på ret køl igen. Et forløb hos en dygtig psykolog er nærmest uundværligt i forbindelse med stress behandling.

Psykologen som mental træner

Der ud over vil en psykolog også kunne fungere som en slags kombineret coach eller sparring partner for mennesker som ønsker at udvikle sig selv på det mentale plan. Selvudvikling er et af de helt store temaer i tiden. Mange mennesker søger hjælp til at finde sig selv, opnå et højere selvværd, eller måske endda overkomme eksistentielle livskriser gennem selvudvikling. Her kan en dygtig og erfaren psykolog være til stor hjælp, lige som han eller hun kan assistere dig på vej ud af afhængigheds forhold og hjertesorg.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Odense?

Er du bosiddende i Odense kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann som din psykolog – læs mere på psykologpraksis-odense.dk