tandlæge

Få den bedste tandlægebehandling i Hjørring

Få den bedste tandlægebehandling i Hjørring

Er det ved at være så længe siden, du sidst var til tandlæge, at du dårligt kan huske årstallet? Så er det ved at være på tide at komme af sted. Og er du bosat i Hjørring eller omegn, kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlægeklinik Tandlægerne Brinck Seidelinsgade.

Hvem er Tandlægerne Brinck Seidelinsgade?

Tandlægerne Brinck Seidelinsgade er din tandlæge i Hjørring. Hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade finder du udelukkende de dygtigste og mest engagerede medarbejdere, lige fra tandlæger over tandplejere til klinikassistenter som står klar til at give dig en så behagelig oplevelse som muligt.

Når du sætter dig i tandlægestolen hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade kan du være sikker på at du får en på én og samme tid personlig og professionel behandling som tager udgangspunkt i din mund og dine tænders unikke disposition. Såvel diagnosticering som behandling foregår ved hjælp af state of the art udstyr som kan hjælpe tandlægen med at afsløre ansatser til dårligdomme og dermed forebygge disse.

Med et årligt eller halvårlige besøg hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade kan du således højne dine chancer for at bevare dit tandsæt smukt og funktionelt hele livet igennem. Og samtidig vil du med en grundig tandrensning kunne holde tænderne skinnende hvide og fri for belægninger i flere måneder ad gangen.

Tandlægerne Brinck Seidelinsgade – en etableret tandklinik

Tandlægerne Brinck Seidelinsgade har mere end halvtreds års erfaring med behandling af patienter fra Hjørring og omegn. Du vil altid kunne booke en tid til en indledende konsultation med tandtjek og tandrensning hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade uden i forvejen at være patient.

Lider du af tandlægeskræk skal du blot oplyse dette i forbindelse med booking. Så kan de dygtige tandlæger og klinikassistenter sætte ekstra tid af til din behandling således at du selv kan styre tempoet og dermed opnå en højere grad af tryghed.

Du kan læse mere om Tandlægerne Brinck Seidelinsgade på hjemmesiden tandbrinck.dk