psykolog

Få den hjælp, du har brug for, hos en psykolog

Få den hjælp, du har brug for, hos en psykolog

Gennemlever du en personlig krise – eller har dit parforhold igennem længere tid befundet sig i en sådan? Så kan det være, du eller I ville have glæde af en tur til psykolog.

Hvad kan en psykolog?

En autoriseret psykolog, som har færdiggjort den seksårige cand. psych. uddannelse fra et af de større universiteter, vil typisk have taget supplerende kurser i forskellige former for terapi forud for åbning af privat praksis.

Langt de fleste privat praktiserende psykologer beskæftiger sig nemlig med samtale som det fremmeste middel til udvikling og bevidstgørelse. Derfor vil en psykolog typisk arbejde ud fra principperne i kognitiv terapi – men også andre behandlings former kan inddrages.

Hos autoriseret psykolog Mette Herslund kan du få et rigtig stærkt sammensat behandlings forløb, som trækker på mange forskellige typer terapi. Mette Herslund har lang og god erfaring inden for psykologisk behandling og rådgivning, og siden hun blev færdiguddannet som psykolog har hun kvalificeret sig gennem kurser i blandt andet systemisk terapi og hypnoterapi.

Disse metodikker anvender Mette Herslund gerne sammen med den mere traditionelle kognitive terapi, når hun behandler par og enkelt personer i sin private praksis. Og er du typen, som ikke synes, at det er et hit at sidde stille inden døre og gennemgå disse terapeutiske forløb, kan Mette Herslund også tilbyde heste assisteret terapi. Gennem kontakten med dyrene og naturen får du grundlæggende jordforbindelse og en øget indsigt i egne mekanismer og dynamikker, som kan hjælpe dig i dit selvudviklings forløb.

Mette Herslund tilbyder såvel individuel terapi som parterapi med udgangspunkt i principperne fra såvel den kognitive terapi som den systemiske, hvor hovedvægten ligger på interaktion og interpersonelle dynamikker. Du og din eventuelle partner er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder, når du eller I vælger at lade autoriseret psykolog i Gilleleje Mette Herslund varetage genoprettelsen af balancen i sjæleliv og parforhold. Læs mere på psykologmetteherslund.dk