zoneterapi

Få den rette hjælp med zoneterapi

Få den rette hjælp med zoneterapi

Hvis du lider under følgevirkninger fra en længere periode med stress, for eksempel dårlig fordøjelse, muskel spændinger, hovedpine eller søvnbesvær, kan du eventuelt prøve en behandling med zoneterapi.

Hvad sker der under zoneterapi?

Når du modtager zoneterapi, vil din behandler via tryk på de såkaldte refleks punkter under dine fødder manipulere med energi strømmene i din krops meridian baner. Dette kan ikke undgå at have en vis effekt på dit fysiske velbefindende, og hvor de færreste oplever direkte ubehag i forbindelse med zoneterapi behandlingen, rapporterer flere patienter om reaktioner så som afslapning, et pludseligt velvære, følelse af træthed, en rislende eller kildrende fornemmelser i kroppen samt ændringer i kroppens temperatur.

Mennesker er forskellige – og forskellige menneske kroppe og ditto sind reagerer naturligvis forskelligt på påvirkninger. Ligeledes kan du opleve, at du reagerer forskelligt fra gang til gang. Det kan for eksempel ske, at du fra første til anden session er blevet tryggere ved zoneterapi, og derfor mere modtagelig over for denne behandling. De fleste patienter, som har modtaget zoneterapi, beretter om bedring i deres tilstand efter 3 til 4 behandlinger, hvilket svarer meget godt overens med tesen om, at kroppen skal bruge tid og kræfter på at hele og på at vænne sig til det fornyede energi flow.

Hvor kan jeg finde en dygtig zoneterapeut i Thisted?

I Thisted finder du den dygtige og erfarne alternative behandler Lonni Stærk Olsen, som sammen med sin mand Mogens Stærk Olsen driver den velrenommerede og veletablerede klinik Stærk Helse. Stærk Helse har igennem mange år hjulpet patienter med symptomer, sygdomme og lidelser så som stress, smerter i muskler og led, ørepine og pande, bihule eller mellemøre betændelse, væskeophobninger i kroppen, alle former for betændelse og inflammation i kroppen, blærebetændelse, problemer med fordøjelsen, rygsmerter og skader opstået i forbindelse med sport og træning.

Du kan læse mere om zoneterapi på https://staerkhelse.dk/behandlinger/zoneterapi/