psykolog

Få den rette sparring og coaching hos en dygtig psykolog

Få den rette sparring og coaching hos en dygtig psykolog

Føler du at du sidder fast i gamle og ubrugelige tankemønstre – og har dette uheldige konsekvenser for den måde din hverdag hænger sammen på? Så kan du med fordel opsøge en dygtig psykolog.

Hvorfor skal jeg gå til psykolog?

Måske er du af den opfattelse at psykolog behandling er for syge mennesker. Måske mener du at man bør kunne løse sine problemer på egen hånd – og at det derfor er et tegn på svaghed at gå til psykolog. Og måske har du dårlige erfaringer med psykologer fra din skoletid hvor man blev sendt op til skole psykologen hvis man lavede drengestreger.

Men her skal du tænke på at en psykolog ikke har til opgave at ødelægge noget for dig – snarere tvært imod. En dygtig og veluddannet psykolog kan fungere som coach eller sparring partner når det handler om de problemstillinger du går og tumler med. Det kan for eksempel være at du ikke har lyst til at dele disse med dine venner eller med din ægtefælle – enten fordi du synes det er pinligt, eller fordi du måske er bange for at blive affejet og dine problemer bagatelliseret.

Ingen af disse situationer vil du komme ud for hos en psykolog. En psykolog vil altid tage din problemstillinger alvorligt og bruge dem som udgangspunkt for at opnå en dybere forståelse af dine indre dynamikker. Du kan gennem samtaler med en psykolog opnå en forståelse af dig selv som du kan bruge i forbindelse med selvudvikling og realisering. Med hjælp fra en psykolog vil du kunne tage kontrollen over din egen tilværelse tilbage, og dermed styre dit liv i den retning du selv ønsker.

Find din lokale psykolog i Nordsjælland

Er du bosat i Nordsjælland kan du med fordel opsøge en psykolog som driver praksis i dette område. Klik ind på https://psykologen.dk/ og læs mere.