thai massage

Få en lækker thai massage i Vejen

Få en lækker thai massage i Vejen

Døjer du med stive led, infiltrationer, og måske hyppigt tilbagevendende spændings hovedpine? Så bør du unde dig selv en god omgang thai massage.

Hvordan foregår en thai massage?

I en traditionel thailandsk massage bruger massøren sine hænder, tommelfingre, under arme og somme tider sågar deres fødder for at løsne spændinger i dine muskler.

Thai massage baserer sig på det østerlandske filosofis medicinske paradigme som tager udgangspunkt i legemets energi baner – de såkaldte meridianer – igennem hvilke den menneskelige livs energi gerne skulle flyde frit. Du kender måske tankegange fra akupunktur og lignende systemer hvor det handler om at fjerne blokeringer som kan forårsage ubalancer i livs energien – også kaldet Chi eller Qi.

Ved thai massage vil massøren flytte din krop rundt i forskellige yoga agtige positurer for at styrke dette flow. Du ligger altså ikke stille på en briks og modtager behandling lige som når du går til eksempelvis fysiurgisk massage. I thai massage er du i lige så høj grad selv en del af behandlingen, som er meget fysisk.

Til gengæld er du fuldt påklædt under hele seancen, og ligger ikke placeret på en briks, men på en bred madras direkte på gulvet. På den måde har massøren nemlig langt større bevægelses frihed og rækkevidde når det handler om at få din krop og dine arme og ben ud i de ønskede positioner.

Den behagelige og livgivende kombination af stræk, bevægelse og hårde tryk gør thai massage til noget ganske specielt – og du bør faktisk prøve denne massage form som et alternativ til traditionel vesterlandsk massage.

Hvor kan jeg få thai massage i nærheden af Vejen?

Hos Tik Saras Massage, som er en massage klinik i Vejen, kan du altid booke en tid til en lækker og afslappende thai massage. Læs mere om Tik Saras Massage og thai massage på hjemmesiden tiksarasmassage.dk