Massage Næstved

Få en skøn massage i Næstved

Få en skøn massage i Næstved

editorial

Er du ofte træt og uoplagt – og sover du dårligt om natten? Så kan det skyldes spændinger i dine muskler som giver anledning til smerter og stivhed i kroppen.

Hvis du har et opslidende arbejde med mange gentagne bevægelser, eller hvis du tilbringer din arbejdsdag krumbøjet over et tastatur, vil din krop uvægerligt reagere herpå. Du kan for eksempel opleve at få tendens til hold i nakken, spændinger over lænden, og smertefulde tilstande i ryg og underkrop så som indeklemt iskias nerve og piriformis syndrom.

Faktisk vil du kunne få så mange fysiske skavanker af en dårlig arbejdsstilling at det vil lade sig mærke på din psyke og dine kognitive evner – og du kan blive særdeles stresset hvis smerter og stivhed afholder dig fra at få en god nats søvn.

image

Derfor er det vigtigt at du opsøger en dygtig behandler – for eksempel en massør – som kan hjælpe dig med at løsne op for spændingerne og genfinde din krops naturlige balance.

Hvad kan jeg opnå med massage?

Massage er en alsidig behandlings form med mange gode side effekter. Ud over det at det som regel er rigtig behageligt at blive masseret vil du med massage også kunne gøre din krop en kæmpe tjeneste. Når massøren bearbejder dine muskler med tryk og strøg vil blodomløbet og kroppens naturlige cirkulation stimuleres.

Det betyder at musklerne tilføres frisk blod og dermed ilt og næring, samtidig med at affaldsstoffer, som har hobet sig op i kroppens bindevæv, transporteres bort via lymfesystemet. Dette giver kroppen en mulighed for en frisk start. Og det vil du kunne mæske såvel fysisk som psykisk.

Hvor kan jeg få en god professionel massage i Næstved?

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Helse & Idrætsmassage ved Pia Nielsen som din massør – læs mere på idraetmassage.dk.