stress kursus

Få et fornyet syn på stress med et moderne kursus

Få et fornyet syn på stress med et moderne kursus

Har du også bemærket det med, at der bliver talt mere og mere om stress?

Alle folk går ned med stress, vi er stressede i hverdagen; vi lægger os syge med stress, og en ferie er ikke nok til, at vi slipper af med stressen.

Stressen er farlig, fordi den kan gøre os virkelig syge, og så kan det blive invaliderende at gå rundt med, hvis det ender med at sætte sig som kroniske sygdomme, der ikke går væk.

Sådan en omgang stress kan være en katalysator for mange dårligdomme, som er kan få uheldigt lov til at gro, uden vi gør noget ved det, fordi vi ikke er opmærksom på stresssignalerne, eller vi tror, vi kan klare mere, end hvad vi egentlig kan, for vi har bare travlt, vi er da ikke stressede.

Der er kommet fokus på stress, men har vi reelt set gjort noget ved det problem?

Vi skal gentænke stressen i et nyt kursus

Man kan nogle gange få den opfattelse, at der er kommet mere stress til i nyere tid, men det hænger nok sammen med, at vi er blevet bedre til at tale om, at vi har det dårligt.

Og det har vi heldigvis gjort i en del årtier nu, men er der sket nok? Egentlig ikke.

Vi kan påvise folk, at de har stress, os så kan vi give dem nogle tips til at slappe af, men når man så har taget den med ro et stykke tid, så tror man, at man er komplet helbredt og styrter derudaf med 110 procent i timen igen – og så bliver man ramt af stress på ny igen.

Det er her, vi med nye stress kurser skal se på, hvordan vi egentlig kan se at gøre noget mere konkret ved stressen, så det ikke bliver sådan en altomsluttende samfundssygdom.