tandtekniker

Få fremstillet din protese hos en tandtekniker

Få fremstillet din protese hos en tandtekniker

Har du mistet en eller flere tænder, og har du ikke mulighed for at erstatte disse med kunstige tandkroner eller tandimplantater, kan en tandprotese være en mulighed.

Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en erstatning for en eller flere tænder i over eller undermund, som er gået tabt i forbindelse med eksempelvis sygdom, traume, eller almindelig aldersbetinget slitage.

Med en tandprotese kan du skabe en illusion om et fuldt tandsæt, hvilket kan have stor kosmetisk betydning. Samtidig vil du med tandproteser kunne få en stor del af den tabte bide og tygge funktion tilbage – i hvert fald hvis du får fremstillet og tilpasset din nye tandprotese hos en professionel tandtekniker.

Hvor finder jeg en tandtekniker i Randers?

Hvis du er bosiddende i Randers, Nibe, Spentrup eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge ProteseTand som din tandtekniker.

ProteseTand er ejet og drevet af klinisk tandtekniker Louise Høyberg som igennem mange år har hjulpet talrige klienter til et smukkere smil med professionelt tilpassede proteser. Hos Louise Høyberg og ProteseTand er du garanteret en på én og samme tid professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i netop din problematik. Louise Høyberg har stor ekspertise inden for udfærdigelse og tilpasning af alle typer tandproteser og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig til et smukt resultat.

Hos ProteseTand anvendes udelukkende de bedste materialer, og der tages selvfølgelig individuelle hensyn i forbindelse med fremstilling af del eller del proteser. Når du vælger at lade Louise Høyberg på ProteseTand forestå udfærdigelsen af din nye tandprotese vil du ikke blive skuffet. Og du vil selvfølgelig altid kunne få tilrettet din protese skulle der opstå komplikationer med den.

Louise Høyberg er at finde på ProteseTand klinikken i Randers, Nibe eller Spentrup på forskellige dage. Du kan læse mere om hvornår du kan komme til tandtekniker i Randers på hjemmesiden ProteseTand.dk.