ernæringsterapeut

Få hjælp til at leve sundt hos en ernæringsterapeut

Få hjælp til at leve sundt hos en ernæringsterapeut

Har nedlukningen tæret hårdt på dine fysiske og mentale kræfter, men ikke på dine fedtreserver? Kunne du godt tænke dig at komme i form, og også gerne smide et par kilo? Så bør du konsultere en ekspert inden for netop dette område som for eksempel en dygtig ernæringsterapeut eller kostvejleder.

Hvor finder jeg en dygtig kostvejleder i århus?

Hvis du er bosiddende på Århus kanten og har brug for hjælp fra en dygtig kostvejleder kan du med fordel kontakte ernæringsterapeut Frede Damgaard.

Frede Damgaard har mange års erfaring og uddannelse inden for ernæring og kost, og har således de stærkeste forudsætninger for at kunne hjælpe dig med at lægge en fornuftig kost plan. Frede Damgaard har igennem fem årtier beskæftiget sig med alle aspekter af human ernæring fra et alternativt behandler perspektiv. Når du vælger Frede Damgaard som din kostvejleder i Århus kan du være sikker på at se resultater, såvel umiddelbare som langsigtede.

Hvis du følger Frede Damgaards vejledning og overholder din kost plan vil du inden for ganske kort tid kunne mærke de positive forandringer finde sted i såvel din krop som i dit sind. Du vil opleve en øget krops bevidsthed og føle den forbedrede balance og harmoni i kroppen på mere end én måde. Du vil få mere energi og overskud i hverdagen samt et styrket immun system som følge af en bedre fordøjelse. Og du vil hurtigt kunne opleve et vægt tab som ikke blot er midlertidigt.

Selv om det kan være svært at vænne sig til et helt nyt ernærings regime vil du med Frede Damgaards hjælp hurtigt få mod på den varige livsstils ændring. Og så vil du kunne leve sundt hver dag hele resten af dit liv.

For mere information om kostvejleder og ernæringsterapeut Frede Damgaard, klik ind på hjemmesiden frededamgaard.dk.