skulder- & nakkesmerter

Få hjælp til at slippe af med skulder- & nakkesmerter

Få hjælp til at slippe af med skulder- & nakkesmerter

Døjer du med daglige smerter og spændinger i skulder og nakke – eller lider du af det, der kaldes en frossen skulder? Så har din læge måske tilbudt dig en såkaldt blokade. En blokade består af en indsprøjtning af binyrebark hormon, også kaldet steroid, blandet med lokal bedøvelse.

Steroidet hæmmer inflammationen i skulderleddet, og giver lindring for de skarpe smerter. På den måde kan du genvinde bevægeligheden i leddet. Desværre er virkningen ved en blokade som oftest blot midlertidig, og skulderen vil med tiden fryse til igen.

Hvad er en frossen skulder?

En frossen skulder er en meget smertefuld og til tider direkte invaliderende tilstand, som også kaldes kapsulit. Når du oplever en frossen skulder, skyldes smerterne og den manglende mobilitet en inflammation i skulderens led kapsel, som får denne til at skrumpe og blive hård og ufleksibel.

Efter nogen tid vil bindevævet i skulderen begynde at klistre sammen med ledhovedet, hvilket forårsager langvarige og pinefule smerter samt nedsat bevægelighed. Alle, som har prøvet at lide af en frossen skulder, ved hvor ubehageligt det er, og hvor meget denne tilstand kan tære på eens fysiske og mentale overskud. Og så er det fristende at kaste sig over såvel blokeringer med hormoner samt diverse smertestillende piller.

Få lindring og bedring af frossen skulder med kropsterapi

Hvis du gerne vil undgå disse kunstige medikamenter, som ofte har ubehagelige bivirkninger, kan du i stedet prøve en behandlings form så som kropsterapi. Med kropsterapi hos en dygtig kropsterapeut kan du opnå såvel større mobilitet som lindring af dine smerter.

Det kan sagtens være, at der skal mere end én behandling til. Dette vil din kropsterapeut kunne vurdere, og på baggrund af din skulders tilstand og din krops generelle disposition kunne tilrettelægge et forløb af behandlinger, som er særligt skræddersyet til dig.

Du kan få mere information på denblådør.dk