akupunktur

Få hjælp til din krop med akupunktur

Få hjælp til din krop med akupunktur

Lider du af muskel spændinger, smerter i leddene eller måske tilbage vendende hovedpine? Så kan det sagtens tænkes at en behandling med akupunktur er noget for dig.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

I den traditionelle kinesiske medicin anvendes akupunktur imod rigtig mange forskellige lidelser. Denne tradition har vestlige behandlere i nogen grad taget til sig, og den kinesiske akupunktur er således særdeles udbredt i Danmark.

Akupunktur kan dog også anvendes i forbindelse med direkte smertelindring – for eksempel som et led i en kiropraktor eller fysioterapeut behandling hvor målet er at løsne op for spændinger i musklerne. Her vil de tynde akupunktur nåle placeres direkte i musklernes trigger punkter hvilket vil gøre behandlingen mere effektiv.

Hvor kan jeg få behandling med akupunktur Herning?

Er du bosiddende i det midtjyske, og har du brug for en grundig kiropraktor eller fysioterapeut behandling med tilhørende akupunktur? Så kan du med fordel kontakte Rygcenter Midtvest. Rygcenter Midtvest er en klinik for kiropraktik, fysioterapi, massage, zoneterapi og akupunktur.

Hos Rygcenter Midtvest arbejder de dygtige behandlere med hver deres speciale sammen om at tilbyde den bedst mulige behandling til patienterne. Når du henvender dig hos Rygcenter Midtvest vil du således modtage en grundig udredning med såvel anamnese som fysiske undersøgelser som skal klarlægge dine behov for behandling.

Det kan meget vel være at behandlerne vil vurdere at du har brug for en kombination af to eller flere behandlings former for at opnå det optimale resultat af dit forløb. Akupunktur kan sagtens anvendes i forbindelse med behandling af smerter eller for at forlænge holdbarheden af eksempelvis en kiropraktor eller en fysioterapeut behandling. Rygcenter Midtvest anvender såvel traditionel kinesisk akupunktur som øre akupunktur og smertelindrende akupunktur, og bruger udelukkende godkendte sterile nåle til formålet.

Du kan læse mere, og bestille tid til en behandling med akupunktur, på hjemmesiden rygcentermidtvest.dk