psykolog østerbro

Få hjælp til din livskrise hos psykolog på Østerbro

Få hjælp til din livskrise hos psykolog på Østerbro

Føler du, at dit liv går i ring, og bliver du ved med at havne i samme fortvivlende situation? Så kan du muligvis have glæde af hjælp fra en dygtig psykolog.

Hvorfor skal jeg gå til psykolog?

Måske forbinder du mestendels ordet psykolog med en person som hjælper psykisk syge mennesker på et hospital eller lignende. Men faktisk vil det som oftest forholde sig sådan at det er helt almindelige mennesker med ondt i livet som har størst glæde af et behandlings forløb hos en psykolog. En psykolog hjælper dig nemlig med at få sat ord på det der gør ondt og æder dig op. Og så kan det blive meget nemmere at komme videre – ud af den onde cirkel.

Hvor kan jeg finde en autoriseret psykolog på Østerbro?

Centralt beliggende ved Søerne i den indre del af smukke Østerbro finder du Klinikken ved Søerne, hvor autoriseret psykolog Renate Sommerstad holder til.

Renate Sommerstad tilbyder forskellige former for terapi og coaching, her under individuel terapi, parterapi, gruppeterapi, familie terapi og rådgivning, leder udvikling og psykologisk coaching. Siden 2005 har Renate Sommerstad bedrevet privat psykolog praksis i København, på baggrund af mange års erfaring som klinisk psykolog inden for blandt andet børne og unge området.

Når du vælger Renate Sommerstad som din psykolog på Østerbro er du garanteret en professionelt og respektfuld behandling med et højt fagligt og personligt niveau. Hos Renate Sommerstad kan du altid forvente at samtlige professionelle og etiske standarder overholdes, da Renate Sommerstad er autoriseret psykolog og dertil medlem af såvel Dansk Psykolog Forening som Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer.

Du er, med andre ord, i trygge og sikre hænder når du vælger Renate Sommerstad som autoriseret psykolog uanset om du ønsker personlig udvikling eller hjælp i forbindelse med en mental eller psykisk lidelse. Læs mere på renatesommerstad.dk.