fysioterapeut herning

Få hjælp til dine skader og skavanker hos fysioterapeut i Herning

Få hjælp til dine skader og skavanker hos fysioterapeut i Herning

editorial

Har du pådraget dig en skade i forbindelse med sport, eller døjer du med kronisk skævhed eller stiv hed i et eller flere led? Så kan du opnå gode resultater ved behandling hos en fysioterapeut.

Hvad kan jeg forvente af en fysioterapi behandling?

Når du vælger at benytte en dygtig og erfaren fysioterapeut i forbindelse med behandling af en skade eller måske en medfødt skavank kan du altid forvente en professionel tilgang til din problemtik.

Ved dit første besøg i fysioterapi klinikken eller praksissen vil din fysioterapeut sørge for at undersøge din krop grundigt. Dette for at identificere skaderne og eventuelle følgevirkninger heraf.

image

En fysioterapeut arbejder holistisk med hele kroppen og har fokus på helheden. Derfor kan du forvente at de øvelser og manuelle behandlinger du får tilbudt retter sig mod hele din krop, og ikke kun den direkte berørte del.

Hvor kan jeg finde en kompetent fysioterapeut i Herning?

Bor du Herning eller nærmeste omegn kan du med stor fordel tage kontakt til Fyssernes Hus I/S med henblik på effektiv fysioterapeutisk behandling.

Hos Fyssernes Hus I/S vil du blive mødt at dygtige og kompetente behandlere som aller er veluddannede og har mange års erfaring inden for fysioterapi. Fyssernes Hus I/S kan tilbyde fysioterapi i kombination med andre behandlinger som for eksempel akupunktur og massage, og afholder diverse særligt tilrettelagte forløb for blandt andet vordende og nybagte mødre samt deres spædbørn.

Er du sygemeldt med stress kan du, foruden diverse kropsbehandlinger, tilmelde dig stress coaching hos Fyssernes Hus I/S. På den måde kan du kombinere din fysiske heling med genopbygning af dine mentale og kognitive evner, som kan have lidt skade i forbindelse med et stress forløb.

Du kan læse mere om Fyssernes Hus I/S, og bestille tid til en indledende konsultation hos din fysioterapeut i Herning, via hjemmesiden fysserneshus.dk.