skulder- & nakkesmerter

Få hjælp til dine skulder- & nakkesmerter

Få hjælp til dine skulder- & nakkesmerter

Mange af os døjer i det daglige med smerter og spændinger i skuldre, nakke, ryg og lænd. Det er meget normalt for især kontor ansatte at opleve hold i nakken, hekseskud og andre lignende tilstande som kan være ubehagelige eller direkte smertefulde og invaliderende. Årsagen er det stillesiddende arbejde, hvor man i mange timer sidder bøjet over et tastatur og ikke får tilstrækkelig med variation i bevægelserne.

Den siddende stilling er ikke naturlig for menneskets krop, som kan reagere med smerter, ubehag og spændinger. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på din krops signaler hvis du tilhører kontorfolket. Du skal sørge for at motionere – ikke blot uden for arbejdstiden, men også mens du sidder på kontoret.

Der er mange øvelser, du kan udføre for at løsne op for spændinger i ryg, nakke og skuldre. Og så bør du faktisk supplere med en fast aftale hos en dygtig behandler med jævne mellemrum.

Hvorfor skal jeg gå til massage eller kropsterapi?

Der er mange fordele ved at lade en professionel behandler tage et kig på din krop i ny og næ. En dygtig kropsterapeut kan hurtigt vurdere hvilke ubalancer som skal rettes op for at lindre dine smerter og fjerne årsagen hertil. Allerede efter første besøg hos en kropsterapeut vil du kunne opleve en stor forskel i form af øget bevægelighed og færre smerter i din nakke og i dine skuldre.

Vælger du at følge et behandlings forløb vil du med tiden opleve de langsigtede virkninger af professionelt udført kropsterapi. Din nattesøvn vil forbedres, dit stress niveau sænkes, og du vil få mere overskud og energi til at gennemføre din hverdag. Mange kropsterapeut klienter beretter om en nærmest foryngende virkening ved kropsterapi.

Du kan få behandling for din skulder og nakkesmerte i Odsherred hos Den Blå Dør – læs mere på denblådør.dk