øreakupunktur

Få hjælp til kroppens ubalancer med øreakupunktur

Få hjælp til kroppens ubalancer med øreakupunktur

Akupunktur har sine rødder tilbage i det gamle Kina. Det er en af de ældste terapeutiske teknikker, og det er stadig populært den dag i dag. Det er nemlig en teknik, der anses for at kunne helbrede en lang række symptomer og sygdomme. 

Man kan få akupunktur flere steder på kroppen. Et populært sted er øret, da vi har rigtig mange punkter i ørerne. Punkter der gør, at vi kan arbejde med mange dele af kroppen. Øreakupunktur er derfor et system, hvor vi kan diagnosticere og behandle alle kroppens ubalancer.

Dét kan øreakupunktur hjælpe dig med

Ved øreakupunktur arbejdes der med alle kroppens organer, men også psyken. Øreakupunktur er derfor meget effektiv til behandling af rygestop, angst, depression, sukkertrang, vægttab eller noget helt andet. Derudover kan behandlingen også hjælpe dig, hvis du døjer med smerter eller allergi. 

Der er derfor mange gode grunde til at afprøve øreakupunktur, og der er mange, der oplever positive resultater efter behandlingen. 

Selve behandlingen foregår ved brug af nogle meget tynde nåle, som stikkes ned i huden. Behandlingen er stort set smertefri og kan blot føles som en let ømhed eller sovende fornemmelse. 

Antallet af behandlinger varierer alt efter hvilke problematikker, du vil have hjælp til. Nogle gange er en enkelt behandling nok, og andre gange skal der flere til. 

Her kan du prøve øreakupunktur

Hvis øreakupunktur lyder som noget for dig, så kan du prøve det hos Klinik Dam. Her er behandleren RAB-godkendt og uddannet Lægeeksamineret Massør, og du kan derfor være sikker på høj kvalitet hele vejen igennem. 

Den primære klinik ligger i Skælskær, men det er også muligt at bestille tid på Frederiksberg. 

Hvis du vil vide mere eller bestille en tid, så klik ind på https://www.klinikdam.dk/443731130. Her kan du læse meget mere om klinikkens ydelser, og hvad du kan få hjælp til. Du kan også altid ringe eller sende en SMS, hvis du har spørgsmål eller vil booke en behandling.