Kranio Sakral Terapi holstebro

Få Kranio Sakral Terapi i Holstebro

Få Kranio Sakral Terapi i Holstebro

Lider du af stress, angst, søvnbesvær eller kroniske smerter? Så bør du opsøge professionel behandling. Og i den forbindelse kan du med fordel prøve kranio sakral terapi.

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en særlig behandlings form som er utroligt blid og meget intuitiv.

De fleste mennesker, som har prøvet kranio sakral terapi, beretter om en overvældende følelse af ren afstressning og afspænding i forbindelse med behandlingen. En følelse, som varer ved længe efter behandlingens afslutning, og som giver anledning til ro og velvære i krop og sind.

Ved hjælp af kranio sakral terapi har mange stress patienter fundet ro og afklaring. Det er nemt at slappe af under en behandling med kranio sakral terapi. Man falder lynhurtigt hen i en utroligt afslappet og afspændt tilstand når behandleren begynder at arbejde målrettet med kroppens energi strømme.

Under en kranio sakral terapi behandling er det ikke ualmindeligt at man falder hen i en let trance eller forstadiet til søvn. Det betyder ikke så meget om man er vågen under terapien. Den skal nok virke alligevel.

Hvordan kan kranio sakral terapi hjælpe mig?

Med kranio sakral terapi kan du således opnå afslapning og afspænding hvilket i sig selv er rigtig nyttigt i forbindelse med eksempelvis et stress forløb eller en angst behandling. Men det er ikke alt. Kranio sakral terapi kan hjælpe kroppen med at helbrede sig selv. Dette sker fordi energi strømmene i legemet befris for eventuelle blokeringer som måtte have skabt ubalancer. Når de er væk kan livsenergien strømme frit, og kroppen atter opnå harmoni.

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du er bosat i Holstebro eller omegn kan du med fordel opsøge den dygtige kranio sakral terapeut Lis Frausing Hauge. Hos Lis Frausing Hauge kan du booke behandlinger med kranio sakral terapi via hjemmesiden lishauge.dk.