ammevejledning

Få professionel og empatisk ammevejledning

Få professionel og empatisk ammevejledning

editorial

Graviditet er en spændende tid fuld af forandringer og nye oplevelser. Sammen med disse ændringer følger nye udfordringer og beslutninger. En af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, er, hvem der skal tage sig af dig og dit barn under graviditet, fødsel, fødsel og efter fødslen. Og her kan du med fordel vælge en fødselsterapeut.

Fødselsterapeuten – en god støtteperson

En fødselsterapeut er en ikke-medicinsk støtteperson, som yder fysisk, følelsesmæssig og praktisk støtte til en kvinde under graviditet, fødsel og efter fødslen.

En fødselsterapeut kan yde omfattende pleje under hele din graviditet, fødsel, fødsel og efter fødslen. De er også uddannet til at genkende og håndtere komplikationer, der kan opstå under graviditeten eller efter fødslen.

En fødselsterapeut, i nogle sammenhænge kendt under navnet doula, erstatter ikke jordemoderen eller lægen, men kan yde ekstra støtte før, under og efter fødslen.

ammevejledning

Rådgivning om amning

Amning er ikke let for alle. Det kan være en udfordring at komme i gang og at fortsætte med at amme i de anbefalede seks måneder. Derfor er det vigtigt, at du har adgang til ammevejledning.

Ammevejledning er en service, der ydes af specialuddannet sundhedspersonale for at hjælpe mødre med at amme. Rådgivning om amning kan være til gavn for mødre som har svært ved at amme, som ønsker at fortsætte med at amme efter at være gået tilbage på arbejde, eller som har spørgsmål eller bekymringer om amning.

Ammevejledning kan give dig den støtte og de oplysninger, du har brug for, så du kan få amningen til at fungere for dig og dit barn. En rådgiver kan hjælpe dig med at overvinde eventuelle vanskeligheder, som du måtte opleve, og kan give dig råd om, hvordan du får amningen til at fungere i din unikke situation. Ammevejledning kan også hjælpe dig med at nå dine amningsmål.

Hvis du er interesseret i ammevejledning i Køge, kan du tale med din fødselsterapeut – læs mere på www.dinfoedselsterapeut.dk.