alkoholbehandling

Få rådgivning og alkoholbehandling på professionel misbrugscenter

Få rådgivning og alkoholbehandling på professionel misbrugscenter

Et afhængigheds betinget misbrug går ikke i sig selv igen – og dette gælder også for alkoholisme. Når først et alkohol misbrug har bidt sig fast, er det meget svært at slippe fri af det igen. I forhold til alkohol er misbrug i særdeleshed et stort problem i Danmark, da alkoholiske drikke er meget nemme at få fat på. Stort set alle supermarkeder, dagligvare butikker, kiosker og tankstationer fører alkohol i flere varianter, og du behøver ikke at kunne fremvise andet end gyldigt id, som beviser, at du er over 15 for at købe øl, 18 for at kunne købe hårdere former for spiritus.

Samtidig er det ret svært at gennemskue, hvornår en person er alkoholiker, idet vores hjemlige fest kultur foreskriver alkoholiske drikke i rå mængder. Det er også ganske socialt acceptabelt at få en øl eller tre efter fyraften, og et glas vin til aftensmaden. Og pludselig kan forbruget af alkohol gribe om sig, indtil man til sidst mister kontrollen. Det er her, et alkohol forbrug udvikler sig til et decideret misbrug.

Kan jeg hjælpe en alkoholiker?

Som før nævnt kan det godt være svært at spotte, hvornår en person bare fester igennem, og hvornår han eller hun har udviklet alkoholiker tendenser. Men det øjeblik, du fatter mistanke, bør du faktisk skride til handling, også selv om der skulle vise sig at være tale om falsk alarm. For jo tidligere, der bliver skredet ind over for et misbrug, des bedre chancer er der for, at den misbrugsramte kan komme tilbage på det rette spor igen.

Få den bedste alkoholbehandling i Danmark

Hvis du leder efter hjælp til din alkoholiserede pårørende, bør du vælge et misbrugscenter, som har stor ekspertviden inden for alkoholbehandling. Behandlingscenter Stien har mange års erfaring – og en høj succes rate – med behandling af alkoholisme – læs mere på behandlingscenter-stien.dk