tandlæge

Få renset tænderne hos din tandlæge i odense

Få renset tænderne hos din tandlæge i odense

Det er vigtigt at passe sine årlige eller halv årlige tandlægebesøg, hvis man ønsker at bevare sit tandsæt intakt livet igennem. Er du blandt de mange danskere, som ikke har besøgt din tandlæge i årevis, er det således bare om at komme ud af hullerne og få bestilt en tid. Også selv om du ikke selv synes dine tænder fejler noget. Det er nemlig ikke alle ansatser til tandsygdomme som kan ses med det blotte øje eller mærkes før det er for sent.

Find din lokale tandlæge i Odense

Er du bosat i den fynske hovedstad Odense, og leder du efter en kompetent og erfaren tandlæge med en centralt beliggende klinik? Så kan du med fordel tjekke Einar Engen Tandlægeklinik. Hos Einar Engen Tandlægeklinik, som er blandt de mere veletablerede tandlæge klinikker i Odense og omegn, er du garanteret en på én gang professionel og personlig behandling.

Einar Engen Tandlægeklinik har som erklæret mission at hjælpe sine patienter med at bevare et smukt og stærkt tandsæt hele livet igennem ved hjælp af forebyggende behandlinger og oplysning. Den lille klinik er befolket af et fast sammentømret team bestående af tandlæge, tandplejer og klinik assistent og samtidig udstyret med toppen af poppen hvad angår udstyr til undersøgelse og behandling. Her iblandt kan nævnes elektronisk journalføring og digitalt røntgen udstyr med mulighed for via kamera og computerskærm at se billeder før, under og efter behandlingen.

Hos Einar Engen Tandlægeklinik udføres behandlinger inden for alle former for tandpleje og diagnostik, eksempelvis tandeftersyn og rensning af tænder og af tandkød, udførelse af plast fyldninger, tilvirkning og montering af kroner og broer, kosmetisk tandblegning, tand protetisk arbejde, rodbehandlinger, isættelse af implantater, kirurgisk fjernelse eller udtrækning af visdomstænder samt parodontose behandling.

Hvis du er interesseret i at booke en tid til en indledende konsultation hos Einar Engen Tandlægeklinik kan du gøre dette via hjemmesiden tandlaegeodense.dk