børnetandlæge

Find den bedste børnetandlæge i Nordsjælland

Find den bedste børnetandlæge i Nordsjælland

Alle, børn såvel som voksne, har brug for god tandlægebehandling mindst én gang om året. Med et årligt eller halv årligt tandlæge besøg kan de værste dårligdomme opdages i tide, og smertefulde lidelser så som karies eller parodontose forebygges på effektiv vis. Det er meget vigtigt at den gode vane med regelmæssige tandlæge besøg grundlægges i barndommen.

I denne sammenhæng er det essentielt at barnet får en god oplevelse med at gå til tandlæge. På den måde vil barnet, når det når voksen alderen, ikke lide af tandlægeskræk som kan forhindre ham eller hende i at opsøge en tandlæge. Og derfor bør du vælge dit barns første tandlæge med allerstørste omhu.

Hvor finder jeg en god børnetandlæge i Virum?

Er du og dit barn bosat i Virum, Holte, Sorgenfri, Søllerød eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandklinikken for Små & Store som din og din families tandlæge. Tandklinikken for Små & Store har særligt speciale inden for behandling af børn og unge, og har derfor særligt fokus på at gøre tandlæge besøget til en hyggelig og tryg oplevelse – især for de helt små.

Når du bruger Tandklinikken for Små & Store som tandlæge for dit lille barn kan du være helt sikker på at barnet får en nærværende og empatisk behandling som tager udgangspunkt i barnets oplevelse af tandlæge besøget. Hele klinikken er indrettet således at den udstråler tryghed som kan få de mindste til at føle at de er i sikre rammer. Og samtlige medlemmer af personalet er særligt uddannet til at håndtere tandlæge behandling af såvel helt små børn som børn og unge som måske ikke er helt trygge ved tandlæge besøget.

Tandklinikken for Små & Store tilbyder skræddersyede tandlæge forløb som tager afsæt i dit barns tandsæt og dettes tilstand og beskaffenhed. Læs mere på https://intellident.dk/