apotek

Find håndkøbsprodukter og kosttilskud på dit lokale apotek

Find håndkøbsprodukter og kosttilskud på dit lokale apotek

Har du brug for at hente lægeordineret medicin eller for at købe kosttilskud eller vitaminer et sted, hvor du ved, at kvaliteten er høj? Så bør du opsøge dit lokale apotek.

Hvor finder jeg mit lokale apotek i Lyngby?

Hvis du har bopæl i Lyngby i det skønne Nordsjælland kan du bruge det centralt beliggende Lyngby Svane Apotek som dit apotek i Lyngby. Hos Lyngby Svane Apotek kan du finde diverse inden for håndkøbs medicin, vitaminer og kosttilskud, hygiejne artikler, produkter til sårpleje og behandling af skader, samt alt hvad du skal bruge i forbindelse med din ferie rejse.

Du kan for eksempel få hjælp til at udvælge de rette solbeskyttende produkter til børn og voksne. Lyngby Svane Apotek udvælger udelukkende produkter uden allergi fremkaldene og hormon forstyrrende stoffer så som ftalater, parfume og parabener, og sørger for at de sol produkter du finder på hylderne har dokumenteret beskyttende egenskaber.

Lyngby Svane Apotek kan også hjælpe dig med myggespray og midler til forebyggelse af feriemave. Og skal du have medicin med på rejsen kan du få udstedt dit pillepas hos Lyngby Svane Apotek.

Hvad er et pillepas, og hvornår har jeg brug for det?

Et pillepas er officielt dokumentation for at den receptpligtige medicin du medbringer på din rejse er udskrevet til dig, og at du udelukkende medbringer den med henblik på egen indtagelse. Det er vigtigt at du får udstedt et pillepas hvis du for eksempel medbringer opioider eller benzodiazepiner.

Du bør sørge for at få pillepasset udsted i god tid inden din rejse da det kan tage en uge for apoteket at udstede det. Du skal i forbindelse med udstedelse af pillepas medbringe medicinen samt din recept fra lægen. Husk at du skal have udsted et pillepas for hvert stykke læge ordineret medicin du medbringer på rejsen.

Læs mere om Lyngby Svane Apotek på lyngby.apotekeren.dk.