zoneterapi

Fjern stresssymptomer med zoneterapi

Fjern stresssymptomer med zoneterapi

editorial

Føler du at du mangler jordforbindelse, og at du har mistet kontakten til din krop? Så bør du overveje om det er på tide at skrue lidt ned for tempoet inden du udvikler farlig og invaliderende stress. Og til det formål kan du passende forkæle dig selv med en zoneterapi behandling.

Hvad kan jeg vinde ved at få zoneterapi?

Når du modtager zoneterapi kan du opleve at din krop genfinder sin naturlige balance. Dette skyldes at en dygtig zoneterapeut ved hvordan man åbner op for de blokeringer som står i vejen for de strømme af livsenergi som skal understøtte kroppens og sindets funktioner.

Zoneterapi er en form for universel behandling som potentielt kan hjælpe kroppen med at bekæmpe diverse lidelser, fra gigt til depression. Hele det menneskelige legeme kan påvirkes gennem tryk på de såkaldte refleks punkter som sidder i fødderne. Og en erfaren zoneterapeut ved præcis hvor der skal trykkes.

image

Brug zoneterapi i kampen mod stress

Har du udviklet kronisk stress vil du med stor fordel kunne bruge zoneterapi som et effektivt supplement til din stress behandling. Med zoneterapi kan du få en pause fra din stressede tilværelse og så at sige foretage en nulstilling af kroppen.

Din zoneterapeut kan hjælpe dig med at lægge en dæmper på det sympatiske nervesystem så din krop får en chance for at finde tilbage til en naturlig harmonisk tilstand. Og zoneterapi kan samtidig adressere de forskellige følgevirkninger af kronisk stress så som for eksempel fordøjelses problemer, spændings hovedpine og depression.

Hvor kan jeg få zoneterapi i Odense?

Hos Klinik Velvære, som er en klinik for massage og zoneterapi i Odense, kan du få professionel zoneterapi udført af veluddannet og erfaren zoneterapeut. Du kan læse meget mere om zoneterapi hos Klinik Velvære, og bestille tid til din første behandling på hjemmesiden klinik-velvaere.dk.