restaurant

Forkæl dig selv med et restaurant besøg i Fredericia

Forkæl dig selv med et restaurant besøg i Fredericia

Selv om hjemmelavet mad er både sundt, lækkert og billigt, er der nu intet som et restaurant besøg i ny og næ. Oplevelsen i sig selv kan være helt fantastisk, såfremt du altså vælger en restaurant hvor der er styr på tilberedning og anretning. Det kan være ganske forfriskende at lade sig beværte med veltilberedte og velkomponerede retter, akkompagneret af god vin. Og det behøver ikke engang at koste spidsen af en jetjager at spise på en lækker restaurant.

Restaurant ROS – gourmet restauranter i Sønderjylland

Samtidig er det med årene også blevet nemmere for beboere i de danske provins byer at finde et lækkert måltid mad. Flere og flere restauratører har opdaget potentialet i de mindre byer, og åbner gourmet restauranter på stribe til glæde for den del af befolkningen, som ikke har valgt at bosætte sig i København eller Århus.

Blandt disse finder vi makkerparret Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard – to yngre kokke, som efter en perlerække af succes oplevelser på nogle af de bedste restauranter i hovedstaden er vendt tilbage til hjemegnen og her har åbnet to gourmetrestauranter i henholdsvis Fredericia og Tønder.

De to restauranter går under navnet Restaurant ROS – og ros fortjener kokkeduoen så sandelig for dette projekt! Gæsterne er strømmet til, og de to restauranter har allerede opnået positiv omtale i Nordens White guide samt høstet prisen for ”Årets Feel Good Oplevelse” i 2017. Dette må siges at være godt gået for så nyt et initiativ!

Hvad står menuen på hos Restaurant ROS?

Hos Restaurant ROS kan du få lækker mad, tilberedt med omhu af årstidens lokale råvarer. Restaurant ROS’s motto er ”Gourmet mad i øjenhøjde”, hvilket vil sige, at der ikke er noget hverken snobbet eller prætentiøst over den kogekunst, som præsenteres hos Restaurant ROS.

Du kan se det fulde menukort på https://restaurantros.dk/fredericia/