fodterapeut

Gå til fodterapeut og forkæl dine fødder

Gå til fodterapeut og forkæl dine fødder

editorial

Er dine fødder til daglig spærret inde i varme og stramme sko og strømper? Så bør du sørge for at de fra tid til anden bliver forkælet med lækker fodterapi. Og til dette formål bør du vælge en dygtig fodterapeut.

Hvad laver en fodterapeut?

En fodterapeut udfører diverse former for fodbehandling – mange af disse af forebyggende karakter. Især diabetes patienter har stor glæde af regelmæssige eftersyn og pleje af fødderne.

Mange diabetes patienter mister nemlig følelsen i hele eller dele af foden, og vil derfor ikke kunne mærke hvis der opstår eksempelvis knyster, ligtorne eller sår som kan give anledning til koldbrand på grund af dårligt blodomløb.

Derfor vælger mange diabetes patienter at få udført fodterapi jævnligt. Og er du selv diabetes patient kan du med fordel selv gå til fodterapeut.

Pleje af fødder – for sunde og raske fødder hele livet igennem

Du behøver dog ikke at være diabetes patient for at kunne få glæde af fodterapi. Det er sundt med jævne mellemrum at lægge sine fødder i hænderne på en professionel fodterapeut som kan give dem den rette pleje, og for eksempel forebygge ligtorne, nedgroede negle og andre dårligdomme.

Hos en fodterapeut kan du få foretaget plejende behandlinger af fødderne i hyggelige og afslappende omgivelser. En fodterapeut vil altid sørge for at behandlingen foregår på smertefri vis, og at du føler velvære i løbet af behandlingen.

En typisk fodbehandling vil bestå i grundig vask af fødderne, klipning af negle samt fjernelse af hård hud og påføring af plejende creme. Du kan også få en blødgørende paraffin behandling samt olieren eller lakering af dine negle. Og din fodterapeut vil selvfølgelig altid tjekke dine fødder for ansatser til eksempelvis knyster eller andre lidelser.

Find din fodterapeut i Fredericia

Din lokale fodterapeut i Fredericia hedder Inger Johansen – book tid til fodbehandling på https://pjedstedfodklinik.dk/.