tandlæge

Gå tl tandlæge centralt i Horsens

Gå tl tandlæge centralt i Horsens

editorial

Når du ønsker at bevare dine tænder flotte og stærke gennem hele din tilværelse er det vigtigt at du tager din daglige tandpleje endog særdeles alvorligt. En god mundhygiejne i form af solide rutiner hvad angår tandbørstning og rensning med tandtråd er alfa og omega når det handler om at passe på tænderne.

Du skal børste dine tænder – måske ikke hver gang du vasker hænder, men i hvert fald to gange om dagen, nemlig morgen og aften. Og hvis du har tendens til blister eller tandkøds betændelse er det en god idé at supplere med regelmæssige skylninger med mundskylle vand.

Endelig bør du besøge din tandlæge mindst én gang om året – og gerne oftere. Med et årligt eller halvårligt tandlæge besøg er du nemlig optimalt garderet mod diverse tandlidelser så som karies – også kendt under navnet huller i tænderne – og den frygtede parodontose.

Tandlæge

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Horsens eller Vamdrup?

Hvis du er på udkig efter en tandlægeklinik i nærheden af din bopæl i Horsens eller Vamdrup kan du med fordel kaste et blik på Bering Hus Tandlægernes hjemmeside.

Bering Hus Tandlægerne er til stede ved klinikker i henholdsvis Horsens og Vamdrup, og har igennem flere år serviceret glade og tilfredse klienter i det østjyske. Hos Bering Hus Tandlægerne kan du forvente en på én og samme tid personlig og professionel service, og diverse tandbehandlinger til absolut rimelige priser.

Bering Hus Tandlægerne hjælper med alt fra tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød til isættelse af tandimplantater, montering af kunstige tandkroner, udtrækning eller kirurgisk fjernelse af visdomstænder samt rodbehandling og parodontose behandling. Du kan også få hjælp til kosmetiske eller æstetiske tandbehandlinger, for eksempel tandregulering med bøjle eller blegning af tænder.

Du kan læse mere, og bestille tid til en indledende konsultation hos Bering Hus Tandlægerne, via hjemmesiden beringhus.dk