Massage Rødovre

Gravid massage i Rødovre

Gravid massage i Rødovre

editorial

Det er altid dejligt at modtage massage. I mange tilfælde vil en massage være den rene luksus. Men ofte er en massage meget andet og mere end det.

En massage kan være rigtig gavnlig for dit helbred. Dette gælder uanset om du døjer med spændinger og infiltrationer, eller om du er gravid. I sidste tilfælde kan en graviditetsmassage være endog særdeles helsebringende.

Hvad gør graviditetsmassage godt for?

Mange gravide kvinder døjer med dårligsomme så som smerter over lænden, hævede fødder på grund af væske ophobning, spændinger i nakke og skuldre som følge af de tunge bryster og så selvfølgelig generel træthed i kroppen, foranlediget af de mange ekstra kilo. Samtidig kan man opleve at man sover dårligt når man er gravid, dels på grund af de hormonale udsving og dels som følge af ubehag i den gravide krop.

Massage Rødovre

Derfor er det en god idé fra tid til anden at forkæle sig selv med en lækker massage. En graviditetsmassage er særligt tilrettet gravide kvinder, som har brug for at få styrket blodomløbet og løsnet op for diverse spændinger. Massøren vil være særlig opmærksom på om graviditeten har gjort dig ekstra følsom og ømskindet, og generelt udføre sit arbejde med empati og intuition.

Du vil ligge på en briks som er designet til graviditetsmassage, med plads til såvel den store mave som de mælkefyldte – og sikkert temmelig ømme – bryster. Og du vil kunne slappe helt af i behandlerens trygge og professionelle hænder.

Hvor kan jeg bestille tid til en graviditetsmassage i Rødovre?

Hvis du synes at det lyder som en god idé med en graviditetsmassage kan du altid kontakte din lokale massør med henblik på at bestille tid til sådan én. I Rødovre finder du Beauty Clinique, som har specialiseret sig inden for graviditetsmassage.

Du kan læse mere, og bestille tid til massage online via klinikkens hjemmeside på beautyclinique.dk.