Rekreationsophold

Har du fået planlagt dit næste rekreationsophold?

Har du fået planlagt dit næste rekreationsophold?

editorial

Før i tiden talte man om et rekreationsophold som noget, man sendte folk med penge på lommen hen, når de var blevet alvorligt syge, sindssyge, eller de skulle gemmes væk fra offentligheden i en periode, indtil de var blevet behandlet og kunne komme hjem igen.

Derfor var det måske ikke altid det fedeste at være sådan et sted, men det har så sandelig ændret sig med tiden!

Se bare her: https://svanecentret.dk/kurser/rekreationsophold-patmos/

For man kan stadig tale om, at sådan et sted er noget, hvor man tager hen for at blive et bedre menneske, om det så er for at komme sig efter noget dårligdom, eller man bare trænger til at lære sig selv bedre at kende eller på ny.

Men det er en noget nær luksuriøs oplevelse, som man bør unde sig selv et par gange i livet og gerne flere gange om året.

Så har du markeret i kalendere, hvornår næste besøg skal være?

image

Du fortjener – og trænger til – et rekreationsophold

Man skal nemlig have noget at glæde sig til, som man kan se frem til i kalenderen, og det behøver måske ikke være et lige så langt ophold som sidst, men man skal dyrke det fuldt ud.

Måske ender man endda med at opleve, at man faktisk trænger til lidt mere, nu hvor man er gået i gang med det, fordi man opdager, hvor godt det egentlig er for en.

Det var, som det er blevet nævnt, nemlig tidligere ikke noget, som alle havde mulighed for, og det var ikke så omfavnende for krop og sjæl, som man ser det nu.

Derfor skal du ikke lade dig grue over udtrykket, hvis du forbinder det med noget, der hører fortiden til, for det er noget helt andet, der befinder sig på den positive ende af skalaen nu om stunder.