Healings Kurser

Healings kurser i Jylland

Healings kurser i Jylland

Hvis du brænder for at arbejde med mennesker og for at hjælpe andre, kan du hurtigt risikere at brænde ud. Mange mennesker, som arbejder med behandling eller inden for omsorgs fagene, kommer med tiden til at mærke en nedslidning af deres energi reserver.

Dette skyldes ofte at man som den omsorgsfulde og empatiske person man er giver af sin egen energi for at styrke den næste. En yderst sympatisk, men i længden ikke hensigtsmæssig, strategi. Derfor bør du som healer eller behandler lære at beskytte dig selv. Og det kan du for eksempel lære på et professionelt healing kursus.

Hvor finder jeg de bedste healing kurser i Esbjerg?

Er du bosiddende i den sydvestlige del af Danmark, nærmere betegnet Esbjerg og omegn, og leder du efter inspirerende og lærerige healing kurser? Så skal du tjekke Lana Håndlæsning & Energimassage.

Lone Lana Nielsen fra Lana Håndlæsning & Energimassage har mange års erfaring i at praktisere såvel healing som håndlæsning og helende massage og har igennem flere år undervist elever som ønskede at lære blandt andet healing ved hjælp af englenes energi. Angel Healing Therapy kurset hos Lana Håndlæsning & Energimassage har til fordel at hjælpe dig med på bedste vis at hjælpe andre mennesker.

På et Angel Healing Therapy kursus lærer du at gøre brug af engelenes rene energi når du udfører healing, og dermed skåne dine egne energi reserver. Du lærer også alt om selvhealing og rensning af energi, så du ikke slider på egne energi reserver eller risikerer overførsel af symptomer og tunge energier fra dine klienter. Angel Healing Therapy kurset er for dig som arbejder med mennesker og ønsker at hjælpe dem uden at det samtidig slider dig ned.

Hvis du vil vide mere om Angel Healing Therapy, kan du altid kontakte Lone Lana Nielsen fra Lana Håndlæsning & Energimassage via hjemmesiden lana-kiroman.dk