slagteri

Her finder du økologisk kvalitetskød

Her finder du økologisk kvalitetskød

Skal du enten holde familiemiddag, fest for venner eller kræse om maden for dine gæster, kan du med god samvittighed besøge din lokale slagter eller gårdbutik. Der kan du være sikker på at få kød efter de bedste kvaliteter med omtanke for dyrenes vedfærd. En lokal slagter eller gårdbutik værner om deres råvarer, hvorfor du kan forvente at få dansk kvalitetskød. Det betyder også, at det kød du køber er frisk og du kan få mange forskellige udskæringer og størrelser. Du kan dermed også få den bedste vejledning til, hvordan du bedst muligt tilbereder det kød du kommer hjem med samt hvordan du får de forskellige smage frem. Her vil den lokale slagter udskære de kødstykker du skal bruge, så det matcher med størrelse og behov for dine gæster. 

Vælg en gårdbutik der er godkendt til økologisk slagtning

Økologi er noget der er kommet mere og mere frem med tiden. Det er noget vi i Danmark sætter pris på og vægter i vores indkøb. Der er dog strenge regler og krav til økologi i dag. Det gælder i sær også med kød. Det er vigtigt at dyrene har det bedst muligt, hvorfor det kræver kontrol og en certificering for at kunne kalde sig økologisk. For dig som vægter dyrenes velfærd og økologi højt, kan det være en fordel at vælge en slagter eller lokal gårdbutik, der er godkendt til økologisk slagtning. Du kan dermed med god samvittighed nyde dit kød. 

Her finder du byens bedste gårdbutik og kød

Hvis du spørger de lokale eller læser deres anmeldelser, vil du ikke være et sekund i tvivl om, at når du skal have kød af den bedste kvalitet, skal du besøge http://www.kosakgaarden.dk/. Her kan du finde lam, geder, grise, kreaturer og vildt. Du kan forvente at få en fantastisk service og en grundig gennemgang af dine muligheder. Her kan du også få tips og opskrifter til, hvad der vil gå godt med de forskellige kødtyper.