parterapi vanløse

Hvad er mulighederne med parterapi?

Hvad er mulighederne med parterapi?

Er parterapi et område, som er helt nyt for dig? Så kan det måske være svært at forestille sig, hvilke muligheder det kan åbne op for. For at gøre dig en smule klogere på det emne, så finder du flere svar herunder.

Dette er muligt i parterapi

Har dig og din partner en konflikt, som er gået i hårdknude? Så kan det måske være svært at se, hvordan I skal kunne komme videre. Det kan naturligvis også være, at I har en tendens til at falde i samme uhensigtsmæssige mønstre. Eller måske har I et ønske om at få hjælp til at genskabe et parforhold med mere nærvær igen. Scenariet kan også være, at I har besluttet jer for at gå fra hinanden, og at I derfor vil have hjælp til, hvordan processen kan foregå så godt som muligt. 

Alle de eksempler du har læst herover, kan være emner, der kan vendes i parterapi. Det er nemlig dig og din partner, som er med til at sætte agendaen for, hvad I ønsker er fokus i parterapien. 

Det gode ved parterapi er, at du kan komme i et forløb ved en professionel, som er vant til at arbejde med par og de dynamikker, der kan være i parforholdet. Du vil derfor også opleve, at hjælpen er en helt anden, end hvis du vender parforholdet med venner eller familie. 

I parterapi kan dig og din partner få hjælp til at italesætte det, der foregår mellem jer. Samtidig kan I også få strategier og værktøjer til, hvordan I kan komme videre i den situation, I står i. Det er nemlig oftest lige det, der er behov for. 

Selvom det måske kan virke grænseoverskridende at vende parforholdet med en person, som du og I ikke kender, så kan det være rigtig godt givet ud, hvis I gerne vil videre i jeres situation: https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/.