parterapi

Hvad hjælper parterapi på?

Hvad hjælper parterapi på?

editorial

Når to mennesker er sammen i et forhold, opstår der altid problemer. Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvad man skal gøre for at komme videre. I nogle tilfælde kan det hjælpe at gå til parterapi. Her vil en parterapeut hjælpe jer med at finde løsninger på jeres problemer. Vi vil herunder give dig et overblik over, hvad du kan forvente, når du går til parterapi.

Parterapi kan hjælpe med en lang række problemer. Det kan f.eks. hjælpe, hvis I har kommunikationsproblemer. Måske er I ikke i stand til at udtrykke, hvad I føler, eller I skændes konstant. Parterapi kan også hjælpe, hvis I kæmper med problemer med intimitet.

Måske er du ikke i stand til at få kontakt med din partner på et fysisk eller følelsesmæssigt plan. Andre problemer, som parterapi kan hjælpe med, omfatter tillidsproblemer, økonomiske problemer, utroskab og meget mere.

parterapi

Hvem går til parterapi?

Par i alle aldre og på alle stadier i deres forhold kan have gavn af parterapi i Vanløse. Det er ligegyldigt, om I har været sammen i to uger eller halvtreds år. Hvis I står over for vanskeligheder i jeres forhold, kan parterapi hjælpe jer arbejde gennem dem.

 

Hvem praktiserer parterapi?

Parterapeuter er uddannede fagfolk, der hjælper par med at løse deres problemer. De bruger en række forskellige teknikker til at hjælpe par med at kommunikere bedre, løse konflikter og opbygge et stærkere forhold.

 

Hvordan praktiserer en parterapeut?

En parterapeut vil normalt mødes med dig og din partner sammen i de første par sessioner. Derefter kan terapeuten se jer individuelt eller som et par, afhængigt af hvad der er bedst for jeres situation.

Terapeuten vil stille jer spørgsmål om jeres forhold og hjælpe jer med at finde måder at forbedre tingene på. Terapi kan være kort- eller langvarig, afhængigt af hvor alvorlige de problemer, I står over for, er.