Pizzadej

Hvordan laver du den perfekte pizzadej?

Hvordan laver du den perfekte pizzadej?

editorial

Står der pizza på menuen hjemme ved dig? Så er du måske interesseret i at lave en helt perfekte pizzadej, så du kan imponere familie eller venner med en pizza ud over det sædvanlige. 

Tips til den perfekte pizzadej 

Søg efter opskrifter online 

Det er vigtigt at understrege, at en pizzadej har utrolig meget at sige for, hvor lækker og luftig din pizza bliver. Derfor får du selvfølgelig også tips til at lave den perfekte pizzadej her. 

Som det allerførste kan det anbefales, at du søger efter opskrifter online. Her kan du også hæfte dig ved de anmeldelser, der er af opskrifterne. Det er nemlig noget, du i højere grad ser, uanset hvilken opskrift du ender med at stå med. 

Når du har valgt en opskrift på pizzadej, du vil forsøge dig med, så er du klar til tip nummer to. 

Pizzadej

Følg opskriften til punkt og prikke 

Tip nummer to er, at du meget nøje følger den opskrift, du har fundet. For mængden af f.eks. gær, mel og vand kan have meget at sige for, om din dej bliver hård eller ej. Desuden er det mindst lige så vigtigt, at du er opmærksom på at give din pizzadej nok tid til at hæve – for det kan i den grad gøre en verden til forskel på, hvor let og luftig pizzaen bliver. 

Tag gerne en røremaskine i brug

Hvis du har en røremaskine, du kan tage i brug, så er det en stor fordel. På den måde kan du nemlig få æltet dejen godt og grundigt – og uden at du selv skal bruge kræfter på det. 

Som du nok kan fornemme, så behøver det hverken være svært eller bøvlet at lave den helt perfekte pizzadej – og dermed også pizza. Kast derfor endelig et blik på de forskellige opskrifter, du kan finde online eller find en opskrift her