psykolog frederiksberg

Hvorfor gå til psykolog?

Hvorfor gå til psykolog?

editorial

Der kan være mange gode grunde til at ønske et behandlings forløb hos en autoriseret psykolog. Det kan for eksempel være at du har brug for en hjælpende hånd for at komme ud af en nedadgående spiral af nedtrykthed eller langvarig depression. Og er du eksempelvis sygemeldt med stress er det oplagt at lade en dygtig psykolog bistå dig på din vej imod bedring.

Du behøver ikke at være diagnosticeret med en mental lidelse eller have en henvisning fra din læge for at opsøge en psykolog. Det er blot at finde en psykolog tæt på. Og bor du i hovedstanden kan du med fordel finde en psykolog på Frederiksberg.

Hvem er Niels Hellevad Jensen?

Niels Hellevad Jensen er autoriseret psykolog og har igennem flere år drevet selvstændig psykolog praksis i København. Hos Niels Hellevad Jensen kan du få professionel psykolog behandling som tager udgangspunkt i dine problematikker, og som har til hensigt at gøre dig bedre til at mestre din egen tilværelse.

image

Autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen kan fungere som coach, terapeut eller sparring partner alt afhængig af dine behov og ønsker. Du kan hos Niels Hellevad Jensen få hjælp til alt hvad der tynger dig og gør ondt. Du får gennem terapeutisk samtale mulighed for at sætte ord på dine problemer, og dermed få dem frem i lyset.

Psykolog Niels Hellevad Jensen vil undervejs fungere som støtte og hjælper, og til hver en tid søge at fremme din udvikling gennem spørgsmål og opgaver som har til hensigt at booste din selvudvikling. Du vil med sikkerhed kunne komme et godt stykke hen ad vejen med hjælp fra Niels Hellevad Jensen, uanset om du er i gang med at arbejde dig igennem en sorg, en eksistentiel krise, en depression eller et stress forløb.

Du kan læse mere om Niels Hellevad Jensen, og kontakte klinikken for en tid til en indledende konsultation, via hjemmesiden psykologhuseticity.dk