Røntgenundersøgelse

Hvornår har jeg brug for en røntgenundersøgelse?

Hvornår har jeg brug for en røntgenundersøgelse?

Der kan være mange situationer, hvor en røntgenundersøgelse er på sin plads. Hvis du for eksempel er kommet til skade under sportsudøvelse, og skaden ikke synes at hele efter et par dage, kan der være tale om et brud på en knogle, en meget slem fibersprængning eller forstuvning, eller måske en alvorlig skade på et ligament. I så tilfælde kan det være nødvendigt med operation eller fiksering af det nærmeste led.

Da det ikke er muligt for lægen blot ved at kigge på din skade at konstatere hvad den skyldes vil han eller hun sandsynligvis henvise dig til en røntgen klinik med henblik på at få foretaget en røntgenundersøgelse.

I visse tilfælde vil din røntgenundersøgelse være suppleret af en ultralyds undersøgelse som kan afsløre eventuelle inflammations tilstande omkring det beskadigede område. Og står det helt grelt til vil du kunne få foretaget en mere avanceret scanning af eksempelvis dit knæ eller din skulder hvor de alvorlige skader som oftest finder sted.

Hvor kan jeg få foretaget en røntgenundersøgelse i København?

Hvis du er bosat i Region Hovedstaden har du frit valg på alle hylder når det gælder røntgen klinikker i dette område. Ønsker du at blive undersøgt på en røntgen klinik som ligger centralt i forhold til offentlig transport kan du med fordel vælge Røntgenklinikken Nørrevold.

Hos Røntgenklinikken Nørrevold har du ydermere fordelen af korte ventetider på standard røntgenundersøgelser. Du vil faktisk med stor sandsynlighed kunne komme til allerede samme dag som din henvisning er udstedt. Og så vil du kunne få svar på undersøgelsen næsten med det samme. Røntgenklinikken Nørrevold er befolket af dygtige radiologer og special uddannede læger og sygeplejersker som står parat til at tage imod dig når du møder op med din henvisning.

For mere information omkring røntgenundersøgelse hos Røntgenklinikken Nørrevold, læs videre på noerrevold.dk