psykolog

Kan jeg have glæde af en psykolog?

Kan jeg have glæde af en psykolog?

Går du rundt og tumler med negative tanker og uhensigtsmæssige handle mønstre? Føler du dig fanget i en ond cirkel eller i en nedad gående spiral – og har du svært ved at se hvordan du på egen hånd skulle kunne kæmpe dig ud og komme videre? Så kan du med fordel opsøge hjælp hos en kompetent autoriseret psykolog.

Hvordan foregår behandling hos en psykolog?

Måske er du lidt usikker på om psykolog behandling er noget for dig. Du har muligvis et billede in dit hoved af dig selv, der ligger på en chaiselong mens psykologen stiller dig spørgsmål om din mor. Dette er en af de mest udbredte fordomme, der hersker om psykologer nu om stunder.

Men vi er dog trods alt kommet en del videre siden Freud og de fortærskede vittigheds tegninger. Nu om stunder fungerer psykologen som lige dele sjælsørger og coach. Du kan således bruge din psykolog til alt fra sorg arbejde og behandling af depression til selv udvikling.

Mange psykologer har specialiseret sig inden for arbejde med kognitiv og meta kognitiv terapi som redskaber til opbyggelse af bedre selvværd hos deres patienter. Når man får styrket sit selvværd, bliver det langt nemmere at finde ind til de ressourcer, som man kan bruge til at bygge sit liv op og se tilværelsen i et nyt perspektiv.

På den måde kan en højnet selv erkendelse føre til et mere virkelighedstro selvbillede, og man vil kunne undgå mange af de gnidninger og diskrepanser, som fører til eksempelvis stress og depression.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren psykolog i København?

Bor du i København, og leder du efter en psykolog som kan hjælpe dig med dine problemstillinger, kan du trygt kontakte Lars Bjarnø hos KBH Terapeuterne på Blegdamsvej. Du kan læse mere, og booke tid til din første session, på larsbjarno.dk