apotek

Køb håndkøbsmedicin og receptmedicin på dit lokale apotek

Køb håndkøbsmedicin og receptmedicin på dit lokale apotek

Står du tit og mangler vitaminer og mineraler, produkter til babypleje eller måske en god sæbe uden parfume? Så kan du med stor sandsynlighed finde, hvad du søger på dit lokale apotek i Asnæs.

Hvad kan jeg købe på mit lokale apotek?

Dit apotek er mere alsidigt end du måske går rundt og tror. Ud over det at du kan hente medicin på recept på apoteket kan du her også finde et stort udvalg af apotekervarer som er nyttige til hverdag.

Det drejer sig for eksempel om diverse hygiejne produkter samt cremer, salver og en lang række naturlægemidler. Og så kan du selvfølgelig finde alskens håndkøbsmedicin på hylderne hos dit lokale apotek.

Hvor kan jeg hente min receptmedicin i Odsherred?

Er du bosiddende i det skønne Odsherred i den nordlige del af Vestsjælland hedder dit lokale apotek Asnæs Apotek. Er kan du afhente receptpligtig medicin og desuden finde alt hvad du skal bruge inden for håndkøbsmedicin samt kosttilskud og andre former for natur lægemidler.

Bestil lægeordineret medicin til levering i håndkøbsudsalg eller hjemme hos dig selv

Hvis du ikke har mulighed for at tage til Asnæs for at komme på apoteket tilbyder Asnæs Apotek levering af receptpligtig medicin til håndkøbsudsalg i Hørve, Fårevejle, Grevinge og Vig Lyng.

Du kan også få bragt din medicin direkte til din hjemadresse hvis du ikke er i stand til at komme på apoteket eller besøge et af de oven for nævnte håndkøbsudsalg. Du bestiller udbringning til hjemmet gennem din egen læge eller via telefonisk henvendelse til Asnæs Apotek.

Bestilling af håndkøbsmedicin via hjemmeside

Du kan bestille din receptpligtig medicin til afhentning via hjemmesiden og ved samme lejlighed bestille andre apotekervarer. Hvis du er i tvivl om hvorledes du gennemfører bestilling af medicin fra Asnæs Apotek kan du læse mere på hjemmesiden asnaesapotek.dk.