Psykoterapeut

Kom helskindet gennem din sorg med hjælp fra en psykoterapeut

Kom helskindet gennem din sorg med hjælp fra en psykoterapeut

editorial

Er du trist til mode, fordi du har mistet en kæreste, en ægtefælle, eller måske et nært stående familiemedlem? Så behøver du ikke at være bekymret, for det er selvfølgelig både helt normalt og ganske naturligt. Men hvis sorgen ikke mindskes i intensitet over tid bør du overveje psykoterapi.

Kom sikkert gennem sorgen med psykoterapi

Vi oplever alle sorg i løbet af livet. De fleste sorg reaktioner udspringer som følge af dødsfald i den nære keds eller familie, hårde skilsmisser, eller alvorlig sygdom. Men også en fyring eller en ufrivillig flytning kan give anledning til sorg.

Selv om de fleste mennesker formår at arbejde sig igennem sorgen på egen hånd og efter et stykke tid at komme videre i tilværelsen gælder dette ikke for alle. Der er mange mennesker som oplever en forlænget sorg reaktion. Her er der tale om at sorgen bider sig fast og kan give anledning til depression, angst eller endog total apati.

Psykoterapeut

Det er vigtigt at du, såfremt du ikke føler at du kan komme igennem din sorg og så at sige ikke kan se lyset for enden af tunnelen, søger hjælp. Ellers kan du nemlig risikere at din sorg udvikler sig til en decideret mental lidelse. Dette kan dog sagtens undgås med den rette hjælp. Og det er her din psykoterapeut kommer ind i billedet.

Hos en psykoterapeut med speciale inden for sorg arbejde kan du få hjælp til alt hvad der handler om bearbejdelse af sorg reaktioner. En dygtig psykoterapeut vil kunne tilbyde både individuel terapi og gruppeforløb hvor du får mulighed for at snakke med ligesindede og dermed søge støtte og trøst hos andre mennesker som gennemgår det samme som dig.

Hvor finder jeg en god psykoterapeut i Herning?

Hos psykoterapeut Kirsten Klynge kan du få kvalificeret hjælp til sorg arbejde. Klik ind og læs mere på kirstenklynge.dk.