psykolog

Kom videre i livet med hjælp fra en psykolog

Kom videre i livet med hjælp fra en psykolog

Har du brug for hjælp til at komme ud af dine negative tankemønstre eller helskindet igennem en livskrise? Så bør du overveje at finde professionel assistance hos en psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

Hos en psykolog kan du få hjælp til at sætte ord på dine problemer. Derved får du en større indsigt i dine egne tanke og reaktions mønstre og vil gradvist skabe et nyt perspektiv på din egen tilværelse. Og dette kan være en stor hjælp i forbindelse med selvudvikling.

Terapi til børn, unge og familier hos lokal psykolog i Odense

Bor du i Odense, og leder du efter en dygtig autoriseret psykolog som har specialiseret sig inden for børnepsykologi og familieterapi? Så kan du med stor fordel tage kontakt til den dygtige og erfarne Jens Henrik Thormann.

Jens Henrik Thormann er autoriseret psykolog med egen praksis centralt i Odense og mange års erfaring inden for de psykiske og mentale lidelser som rammer især børn og unge. Samtidig har psykolog Jens Henrik Thormann stor ekspertise når det handler om terapi rettet mod familier som oplever dysfunktion og ubalance, for eksempel som følge af sygdom, misbrug eller andre diskrepanser.

Når du besøger Jens Henrik Thormann i hans klinik vil du blive mødt med åbenhed og empati. Jens Henrik Thormanns terapeutiske metode bygger såvel på mange års praktisk erfaring som et solidt fagligt og teoretisk grundlag.

Jens Henrik Thormann bruger sin ekspertise og sin intuition i forbindelse med terapien som fortrinsvis bygger på evidensbaserede og gennemprøvede metoder. Der ud over har Jens Henrik Thormann inden for de seneste år uddannet sig i EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) terapi som er blandt de mest effektive behandlingsterapier når det handler om behandling af stress relaterede lidelser og PTSD (Post Traumatic Stress Disorder).

Du kan læse mere om Jens Henrik Thormann på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk